header Arbeidsrecht Familierecht Verbintenissenrecht

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Specialist arbeidsrecht! Print pagina

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomst, een concurrentiebeding, ontslag of reïntegratie. Wij adviseren u graag. Of u nu werkgever of werknemer bent. Bij Het Rechtshuis vindt u de kennis en ervaring die u nodig heeft. Een vakkundig advies kan u immers voor onaangename verrassingen behoeden

Het arbeidsrecht regelt de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer. Het is dan ook een veelzijdig en bijzonder actueel rechtsgebied. Werkgever en werknemer hebben namelijk bijna dagelijks met arbeidsrecht te maken. De belangen daarbij zijn vaak groot. Voor een werknemer staat werk gelijk aan inkomen. Een werkgever kost het voortduren van een dienstverband met een slecht functionerende werknemer handenvol geld en negatieve energie.

Doordat de regelgeving steeds ingewikkelder wordt, is juridische bijstand al in een vroeg stadium gewenst. En dat begint vaak al bij de arbeidsovereenkomst zelf. Zijn bijvoorbeeld de wettelijke bepalingen over proeftijd, opzegging en concurrentiebeding in acht genomen? Vragen die u vóór moet zijn en niet pas aan de orde mogen komen bij een arbeidsconflict. Want ook arbeidsconflicten kunnen helaas gepaard gaan met langdurige en kostbare procedures. Tijdige advisering kan een conflict dan ook voorkomen. Bent u onverhoopt al in een arbeidsconflict verwikkeld? In dat geval kan tijdige advisering u helpen de schade te beperken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. Hugo van de Kerkhof.


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

blank